tiistai 5. helmikuuta 2013

Tänään olen yrittänyt olla hyvä avopuoliso

Tattatataaadaaaaaaa! Vähän vaaleata tryffeliöljyä, ripaus mausteita, pari sujuvaa käsien liikettä, vähän eri purkeista sitä ja tätä ja valmista tuli!

Ainakin elokuvissa ja kokkiohjelmissa...

Minussa on hyvinkin paljolti kestämistä avopuolisolta, ainakin nykyään. Siihen kun vielä lisätään se, että puolison äiti vihaa minua vieläkin syvemmin tällä hetkellä, ainakin avoimesti, päätin ilahduttaa miestäni kunnon illallisella. Nigella tekee hyvää ruokaa kädenkäänteessä, helpon näköisesti, joten kyllähän minä siihen pystyn! Ainakin luulen pystyväni ;)

Kävin ostamassa vähän vaaleata tryffeliöljyä, jonka tuoksu on mitä sanoinkuvaamattomin (lue totaalisen hirveä), jonka pitäisi olla tämän illan pastakastikkeen salainen ainesosa. Tämän lisäksi ajattelin paistaa kampasimpukoista herkullisia namipaloja pannulla ja tarjoilla koko komeuden salaatin ja oikeanlaisen viinin kanssa. Noh, salaatin osaan ainakin pilkkoa ja viini maistuu kyllä melkoisen hyvältä näin suunnitteluvaiheessa. Tästä on hyvä aloittaa, ja eikun hommiin! Pitää varmaan juoda lasillinen viintä, että sujuu kokkaus paremmin. Lapsikin nukkuu yöuniaan autuaasti :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti